Leagane copii

Afișez 1 - 60 din 106 rezultate

Cum să alegi un leagăn pentru copii?

Există mai multe criterii pentru alegerea unui leagăn pentru copii și anume:

sistemul de fixare

– există modele de interior și exterior, pentru grădină sau pe terasă, cu fixare la sol, cu sprijin sau fixare prin vârf – arbore, suport, plafon după caz. • vârsta – de exemplu, pentru copiii sub 4 ani, se recomandă un leagăn cu spătar sau un tip pantaloni.

numarul de locuri

– ideal ar fi sa ai cat mai multe locuri, si ca copiii sa se joace in acelasi timp cu prietenii si sa nu fie de ce sa te superi. Dar ai grijă câtă greutate porți.

material

– in functie de locatie, puteti alege un leagan din metal, lemn, plastic sau vinil. Rețineți că eroziunea în aer liber este mai rapidă din cauza expunerii directe la intemperii sau la razele UV.

Instalarea unui leagăn în curte poate dura o zi sau mai mult pentru un părinte cu dexteritate obișnuită.

Transportul acestui set poate fi o provocare și în cazul în care părintele nu are o mașină cu următorul spațiu, așa că merită să luați în considerare beneficiile unui instalator profesionist.

Profesioniștii au instrumentele potrivite și au multă experiență în aceste operațiuni, așa că o pot face într-un timp mult mai scurt.

Adăugați măsuri de securitate suplimentare

Părinții ar trebui să evalueze locul de joacă după ce setul este livrat și asamblat pentru a determina dacă sunt necesare măsuri de siguranță suplimentare.

Pregătiți zonele de aterizare

Puteți adăuga pietriș sau nisip mic în zonele de aterizare din apropierea barurilor de cățărat, lângă scări și forturi. Care sunt zonele în care copiii sunt cel mai probabil să cadă?

efectuat

Un leagăn de grădină poate oferi copiilor multe momente de bucurie atunci când producătorii folosesc materiale bune, iar părinții se ocupă de întreținerea jucăriei.

Alegerea celor mai bune materiale și citirea recenziilor clienților sunt esențiale pentru a alege cele mai sigure jucării. Trebuie luate precauții suplimentare, în special pentru familiile cu copii mici. Părinții trebuie să fie conștienți de posibilele pericole și să ia măsuri suplimentare pentru a proteja copiii de căderi, imobilizare, ciupituri, tăieturi, tăieturi sau zgârieturi.

În zilele noastre există seturi de leagăne încorporate pentru copii care, dacă sunt îngrijite corespunzător, pot dura generații, iar astfel de produse pot fi găsite pe

Normele de siguranță!

Cum să alegi un leagăn pentru copii?
Există mai multe criterii pentru alegerea unui leagăn pentru copii și anume: • sistemul de fixare – există modele de interior și exterior, pentru grădină sau terasă, cu fixare la sol, cu sprijin sau fixare prin vârf – arbore, suport, tavan Asa Potrivit. • vârsta – de exemplu, pentru copiii sub 4 ani, se recomandă un leagăn cu spătar sau un tip pantaloni. • numarul de locuri – ideal ar fi sa ai cat mai multe locuri, iar copiii sa se joace in acelasi timp cu prietenii si sa nu ai de ce sa te superi. Dar ai grijă câtă greutate porți. • material – in functie de locatie, puteti alege un leagan din metal, lemn, plastic sau vinil. Rețineți că eroziunea în aer liber este mai rapidă din cauza expunerii directe la intemperii sau la razele UV.

Părintele este în primul rând responsabil pentru siguranța copilului.

Acesta trebuie sa verifice produsul inainte de utilizare si sa se asigure ca nu va pune in pericol sanatatea celui mic. Desigur, există și defecte de fabricație ascunse care nu pot fi identificate printr-o simplă inspecție. Din fericire, există reguli europene de siguranță, așa că orice leagăn pentru copii ar trebui să respecte standardele de siguranță EN 117:2008, care se aplică și zonelor publice de joacă.

Cu toate acestea, verificarea ulterioară după cumpărare poate exclude o greșeală comună. Dacă leagănul este montat în aer liber, ideal ar fi să aveți în jur suprafețe mai puțin dure, de exemplu iarbă, nisip sau cauciuc. Leagănele pentru copii mici ar trebui să aibă un spătar mai înalt, curele și un scaun care are și protecție în față. Sfoara sau lanțul trebuie să fie foarte puternice și în stare perfectă.

Niciun șurub nu trebuie să iasă în afară. Acordați atenție marginilor pentru a nu fi ascuțite sau cu imperfecțiuni. Dacă alegeți un leagăn pliabil, acordați atenție sistemului de blocare în poziția de utilizare.

Leagănele și toboganele sunt mult iubite și apreciate de toți copiii, deoarece reprezintă o sursă inepuizabilă de distracție și bucurie. De aceea sunt obiecte necesare în grădină, deoarece vor aduce un zâmbet larg pe fețele tuturor membrilor familiei. Hornbach îți oferă o gamă largă de opțiuni pe care le poți integra cu ușurință în întreaga ta grădină!

Tobogane pentru copii: distracție garantată!

Exista nenumarate modele de tobogane ieftine si de calitate care ii vor bucura pe cei mici, ori de cate ori se joaca in curte. Fie ca optezi pentru variantele din plastic, PVC sau produse din inox, este important ca acestea sa fie montate optim, respectand toate reglementarile de siguranta. Cunoscute popular sub denumirea de „topoganes”, aceste distracții vor fi principala atracție pentru copiii de toate vârstele. Dacă sunt doar în vizită, vor fi mai atrași de senzația de alunecare, pe care în mod normal o pot experimenta doar în parc. În funcție de mărime și caracteristici, toboganele pot fi recomandate bebelușilor sau copiilor mai mari. Cu siguranta vei gasi cea mai buna varianta de a repara gradina si spatiul exterior, la cel mai accesibil pret.

Leagăne și jucării pentru copii, pentru toate buzunarele!

Nu contează câți ani ai, cu siguranță te distrezi mai mult în aer liber decât în ​​interior. Așadar, un leagăn este binevenit pentru orice copil sau adult care dorește să se distreze să se joace în aer liber. Poti alege diverse forme si materiale: balansoare cuib sau disc, lemn sau plastic, dar si multe alte accesorii inedite. De asemenea, iti poti decora gradina cu alte tipuri de jucarii, precum leagane, standuri, corturi sau trambuline, care iti vor infrumuseta casa si gradina. Descoperiți oferta existentă și veți găsi prețuri grozave, produse ieftine și articole de calitate.

123